Skab synlighed med beachflag med logo

De fleste kender til de almindelige firmaflag, som mange steder står solidt plantet ved butikkers indgangspartier. Disse er tit både høje, robuste og så traditionelle, at de efterhånden mister den ønskede effekt; nemlig at skabe synlighed i gadebilledet.

Konkurrencen for butikker og diverse virksomheder er i dag så hård, at nytænkning og anderledes markedsføringsstrategier er nødvendig i kampen om kunderne. Hvis du har brug for at skabe mere opmærksomhed omkring dit brand, har vi hos CTI Print nøglen til at få dette til at lykkes: Vores beachflag med logo skaber synlighed på moderne og effektiv vis!

Ret folks øjne mod dit logo

Beachflag har med sit dynamiske udseende og position tæt på jorden en helt særlig evne til at tiltrække sig opmærksomhed. Den effekt, der opstår, når et let vindpust rammer flaget, har nemlig vist sig at være stor – både når det gælder forbipasserende til fods, i biler og cyklister.

Der er altså masser af opmærksomhed at hente for dig, som vælger at gøre dit logo synligt med et beachflag.

Tag det med dig overalt

Beachflag gør det muligt for dig at synliggøre dit logo, hvor end du befinder dig. Den lette men dog yderst holdbare konstruktion tillader nemlig at blive transporteret og sat op på ny et utal af gange. På denne måde kan dit beachflag med logo både gøre dit brand synligt omkring forretningens tilholdssted samt skille sig ud fra mængden på eksempelvis en messe.

Med logo på dit beachflag har du således mulighed for at øge kendskabet til dit brand og let få det bragt ud til potentielle kunder i både ind- og udland.

3 fordele ved beachflag

  1. Kan bruges både inde og ude
  2. Står i øjenhøjde med dine kunder
  3. Skaber et friskt og dynamisk billede af dit brand

Hvis du kunne tænke dig at få del i disse fordele, hjælper vi hos CTI Print dig gerne med at fremstille beachflag med logo til din virksomhed. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.