fbpx

Profiltøj

Profiltøj med værdi

Pride t-shirt

 

Profiltøj signalere firmaets værdier og attitude, derfor er firmatøj vigtigt at vælge med omhu.

Skal trykket på arbejdstøjet være dit logo eller skal der være et slogan der repræsentere jer?

Skal farven på tøjet være skrigende gult og sjovt, for dét er bare jer, eller skal det være et afdæmpet business-look?

Det kan også være i vil vise for omverdenen at i er casual og har brug for tøj der signalere netop dette. Alle disse overvejelser skal indgå når der vælges profiltøj.

CTI Print har mange års erfaring med profiltøj.

Her på siden finder du et af Danmarks bredeste udvalg af profiltøj. Vores tryk på tøj er i allerhøjeste kvalitet og selve tøjet er fra de bedste mærker. Vi har hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder at få dit firmalogo eller reklametryk på vores brede udvalg af profiltøj. Derudover tilbyder vi en masse profil-tøj gennem webshoppen. Vi laver tryk både på business tøj såsom skjorter og casual profil tøj. Vi tilbyder blandt andet at trykke på polo-t-shirts, trøjer, t-shirts, jakker og meget andet. Vi har desuden tøj i alle størrelser og farver. Er der noget du søger og ikke kan finde på webshoppen, kan vi købe det hjem til dig via vores forhandleraftaler og lave tryk på det til dig.

Profiltøj er en investering og en måde at brande sig på. Når dine medarbejdere går med profil-tøj har de et stykke synligt reklame på sig. Igennem profiltøj kan du skabe mere kontakt til potentielle kunder, og gøre dig mere synlig for omverdenen.

 

Skab et kollegialt fælleskab med profiltøj fra CTI Print

Profilbeklædning er vigtig og dette skaber virksomhedens identitet. Dine medarbejdere er repræsentere NS t-shirtvirksomhedens værdier og derfor er udseendet på firmatøj utrolig vigtigt. Arbejdstøjet giver også en samhørighed blandt de ansatte og viser at de er et team og et kollegialt fælleskab. Således kan det rigtige firmatøj også styrke fælleskabets og arbejds-ånden i virksomheden.

Vi tilbyder desuden også at I kan designe jeres eget tøj til for eksempel sjove firma-events eller sommerfester hvor tøjet gerne må være sjovt og festligt.

Vi tilbyder skræddersyet løsninger og er altid klar med hjælp og rådgivning.

Kontakt os for mere info her på siden, eller ring til os, vi står klar til at trykke.

Kontakt info:
Mail – Info@ctiprint.dk
Tlf – +45 41 82 93 30

 

 

Telia t-shrit

Tølløse slotvanter