Design din egen T-shirt

Styrk dit brand med print på tøj

bluse med tryk

Har du brug for tøj med print til at synliggøre din virksomhed? Mange caféer, butikker og foreninger bruger T-shirts, poloer eller trøjer med tryk som led i deres markedsføring. Det er en nem og praktisk måde at gøre sine medarbejdere synlige over for kunderne, og det er med til både at gøre virksomheden eller foreningens brand mere synligt, såvel som yde en bedre service over for kunderne. I større butikker, supermarkeder og ved events gør tøj med print det langt nemmere at spotte en person.

man kan spørge til råds og få hjælp fra, og det er med til at give kunderne en bedre salgsoplevelse.

Effektiv markedsføring med logo på tøj

Et logo på tøj er en effektiv måde at signalere et tilhørsforhold, hvad enten det er til medlemmer af en forening, personale i et rengøringsfirma, festarrangører eller cafémedarbejdere. Print på tøj med firmaets navn eller logo er en hurtig og flot visualisering af et virksomhedsnavn, og på den måde kan du nemt og effektivt gøre opmærksom på dit brand i mange forskellige sammenhænge, hvor dit personale alligevel er til stede. Du skal således ikke betale for reklameplads, for reklamen bliver synliggjort ved hjælp af print på det tøj, som dine ansatte alligevel ville have på.

Når du skal profilere dit brand ved hjælp af tryk på tøj, er mulighederne mange. Du kan vælge mellem T-shirts, trøjer, poloer, caps eller skjorter med mere, og reelt er det kun fantasien og dine egne behov, der sætter grænser.

Ubegrænsede muligheder for print på tøj

Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj med print, og alle vores tekstiler er fremstillet i enten polyester-bomuld, jersey stof og 100% ren bomuld. Mange af vores kunder foretrækker vores praktiske og flotte T-shirts, der fås i alle farver og med alle former for digitalt tryk. Vi har også specialiseret os i skræddersyede løsninger, og derfor tilbyder vi også personlig rådgivning, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning med print på tøj. Sammen finder vi frem til det udtryk, der på bedste vis fremhæver netop dit brand. Vores priser er konkurrencedygtige, og du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi er et trykkefirma med mange års erfaring, og derfor har vi den rette ekspertise til at hjælpe dig.

Kontakt info:
Mail – Info@ctiprint.dk
Tlf – +45 41 82 93 30