Trykkeri Holbæk

CTI print – Visuel markedsføring af høj kvalitet

Har du brug for hjælp til din visuelle markedsføring? CTI Print tilbyder alt inden for redskaber til at gøre dit brand synligt – uanset branche. Her finder du både balloner med tryk, strandflag og Papirflag med logotryk, roll up displays og bannere såvel som tryksager og print på tøj.

Vi er specialister inden for visuelt design og dekorative reklamer, og hos os får du professionel rådgivning omkring farvesammensætning, dekorationer og digitaltryk. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte dit firmas visuelle identitet og rådgive dig omkring hvilke former for visuel markedsføring, der vil passe bedst til din virksomhed.

Effektiv reklame i lækkert design

Har du brug for flotte virkemidler til dit nyeste salgsfremstød, dekoration til fødselsdag eller jubilæum? Så kan vi hurtig hjælpe dig med at sammensætte et udvalg af festlige reklamer i form af bannere, papirflag med logo, balloner med tryk. Skal dit firma repræsenteres på en salgsmesse, kan du med simple midler som print på tøj og strandflag med virksomhedens navn skabe optimal synlighed og opmærksomhed omkring din stand.

Vores hold af dygtige designere sidder klar til at udforme dine tryksager og reklamer, så dit firma får en simpel og fængende visuel markedsføring. Uanset om det gælder tryk på T-shirts til dit personale, plakater og beachflag til dit næste udsalg eller design af din hjemmeside, står vi til rådighed. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører, og vores mange samarbejdspartnere sikrer, at vi har en kort leveringstid på vores produkter.

Synlighed og branding er i dag vigtigere end nogensinde, og derfor bør du nøje overveje, hvordan du vil reklamere for din virksomhed. Vi står klar til at sikre, at dine kunder får øjnene op for dit firma.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os