Strandflag med dit logo

Vil du gerne gøre din virksomheds logo så synligt som muligt? Så er et strandflag, også kendt som beachflag, den ideelle løsning for dig og din virksomhed. Her i CTI Print sørger vi for, at du ikke går ned på hverken kvalitet eller den visuelle professionalitet. Vi klarer det hele, uden du skal have fat i den store pengepung, for vi har priser, som alle kan være med på. Fælles for alle vores flag er, at de fanger enhver målgruppes opmærksomhed og bliver en mobil reklamesøjle for din virksomhed.

Hvorfor er strandflag så effektive?

Et strandflag sikrer en effektiv synliggørelse af din virksomhed, da flagene både er store og i øjenhøjde med potentielle kunder. Strandflagets kontering ved jorden bringer din virksomhed i øjenhøjde med potentielle kunder, og deres blik vil glide over det flotte flag med dit logo – og så kan det ovenikøbet bruges i al slags vejr. Du kan altså tage dit strandflag med i messecentret, udenfor på torvet i regnvejr eller til markeder om vinteren.

Vi fremstiller dit strandflag i en kvalitet, som er både kraftig og brandsikker, og hvis du monterer flaget med et skruespyd i jorden, kan det også klare en omgang stormvejr. Vi kan tilbyde dig en række solide monteringsløsninger, og sammen finder vi den bedste løsning til din virksomhed.

Vi hjælper dig godt i gang

Lyder det som en ordentlig omgang, så hjælper vi dig naturligvis godt i gang – vi har nemlig prøvet det hele før. Vi sørger for at skabe en overskuelig proces og står også for produktionen, og hvis du har brug for en idé eller to til dit strandflag eller dit logo generelt, hjælper vi gerne til. Strandflagene findes i tre forskellige størrelser, så de passer til netop din virksomheds behov.

Vores dygtige kolleger yder altid den bedste service, og du kan trygt komme til dem med dine spørgsmål, drømme eller ønsker. Kontakt os endelig, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig og din virksomhed.