Få et flag med dit helt eget tryk

Mangler du et personligt flag til en helt særlig dag, eller går du og drømmer om at få lavet dit eget helt unikke flag med tryk? Så kan vi hos CTI Print hjælpe dig godt på vej. Et flag med tryk er det oplagte valg, hvis du vil gøre noget ekstra ud af fx dit barns konfirmation eller øge din virksomheds synlighed, og hos os får du helt selv lov til at bestemme, hvordan flaget skal se ud. Hos CTI Print forhandler vi flag af høj kvalitet, så du hverken skal gå på kompromis med ønsker eller kvalitet, og vil tilbyder flag til konkurrencedygtige priser.

Bliv synlig i offentligheden

Vil du gerne skille dig ud i gadebilledet, kan du med fordel benytte dig af et flag med dit helt eget tryk. Med et flot grafisk tryk kan du tiltrække forbipasserendes opmærksomhed eller skabe et festligt udtryk. Flagets størrelse og trykket på begge sider er iøjnefaldende og passer både til promovering af din virksomhed og til festlige lejligheder. Vi leverer kvalitetsflag, som kan sprede din virksomheds budskab eller sætte gang i festen.

Du designer – og vi hjælper gerne til

Alle vores flag fremstilles som udgangspunkt i A5 og produceres i faste antal, men hvis du har andre ønsker til oplag eller størrelser, skal du bare spørge. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning.

Flagene kan anvendes såvel indendørs som udendørs – dog med det lille forbehold, at de er produceret i papir, og der derfor skal tages en smule hensyn til vind og vejr.

Så står du og drømmer om at lave dit eget unikke flag til en speciel anledning, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig i mål med den drøm. Vi sørger for at lave en løsning, der passer til dine behov, så du kan få det bedste ud af dine flag. Har du spørgsmål, eller vil du bestille nogle flag med tryk, så kontakt os. Vi vil fortælle dig, hvordan vi kan få dine idéer og ønsker gjort til virkelighed.