Bliv set med reklameflag

Reklameflag er et effektivt middel til at profilere virksomheder, og ønsker du at nå ud til et stort antal mennesker, er udarbejdelse af reklameflag således en oplagt måde at føre dette ud i livet på.

Hos CTI Print forhandler vi reklameflag af høj kvalitet, og fælles for alle vores reklameflag er, at de har en unik evne til at fange mange målgruppers opmærksomhed samt styrke den grafiske identitet over for omverdenen.

Skab opmærksomhed med reklameflag

Der er mange måder at fange folks blik på, men få ting er lige så effektive som reklameflag.

Forskellen på flag og andre reklametyper er, at bevægeligheden i reklameflag er et fremtrædende dynamisk element, der i høj grad skaber synlighed. Således er reklameflag en optimal måde at eksponere et brand, et produkt eller et budskab på.

Reklameflag kan deles op i en række forskellige typer: Logoflag, firmaflag, beachflag og tilbudsflag.

Hos CTI Print skræddersyr vi alle disse forskellige flagtyper, og uanset hvad du søger, sørger vi for at levere et produkt, hvis størrelse, farve og layout går op i en højere enhed. Dette bidrager til at skabe et professionelt og ambitiøst udtryk udadtil og er med andre ord en sikker måde at skabe opmærksomhed på!

Få hjælp til design af logo og layout

Når dit budskab skal formidles på reklameflag, er det først og fremmest essentielt, at dette gøres på optimal vis; logo og layout skal stå skarpt.

Ønsker du at bruge reklameflag til at skabe opmærksomhed, er det nemlig afgørende, at modtagerne får et godt førstehåndsindtryk af jeres visuelle udtryk, og dette opnås bedst ved at have et flot og moderne logo på reklameflaget.

Har du allerede et logo, du er tilfreds med, og ønsker du at dette skal spille hovedrollen i layoutet på dine reklameflag, sørger vi naturligvis for at dette er tilfældet. Trænger dit logo derimod til at blive fornyet, tilbyder vi at hjælpe dig med opsætning samt design af din virksomheds næste logoprofil.